آرامش سازمان منطقه ویژه پارس را به هم نزنیم/ ثبات مدیریتی بهتر از دعوای بومی و غیر بومی

0
8344770.jpg

پیام بوشهر: پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم و تغییر در راس وزارت نفت، انتظار تغییرات گسترده در همه لایه ها و سطوح مدیریتی وزارت نفت از صدر تا ذیل بوجود آمد که با توجه به تخصصی بودن پست های نفتی ، توقعی نابجا به شمار می رود.

به گزارش پیام بوشهر؛ طبیعتا راهبردی وزارت نفت و چهار شرکت اصلی و برخی سازمانهای بزرگ ، در راس تغییر بوده و هستند ولی قرار نیست مانند سایر نهادها و وزارت خانه ها ، تمام لایه های مدیریتی شخم زده شود و صاحبان تجربه و تخصص و یا مدیریت های غیر حزبی نیز از دم تیغ تغییرات غیر اصولی گذرانده شوند.

سازمان منطقه ویژه پارس در سه سال اخیر بصورت پی در پی شاهد تغییرات و آمد و رفت ۴ مدیر عامل بوده است بگونه ای که پس از مهدی یوسفی که یکی از بلند ترین دوره های مسئولیت در این سمت را دارا بود و اتفاقا یکی از موفق ترین مدیران تمام دوران سازمان منطقه ویژه را محسوب می گردد، وفاداری این صندلی به میانگین نزدیک به یکسال برای هر مدیر عامل تقلیل یافته و این امر فارغ از بومی و غیر بومی بودن ، تمام ساختار، ارکان و زیر مجموعه منطقه ویژه را مورد تاخت و تاز قرار داده و سنگ رو سنگ بند نشده است.

پس از تغییرات پی در پی و رفتن سید پیروز موسوی و خرمدل ، مدیر عاملی از جنس حزب و تفکر حاکم بر دولت سیزدهم و در تراز ملی ، بر صندلی سازمان منطقه ویژه تکیه زد که با گذشت دوره کوتاهی از مسئولیتش ، آرامش را به سازمان منطقه ویژه پارس به ارمغان آورده و در راس مدیریت های میانی از نیروهای بومی و یا خوشنام که مورد اعتماد بومی ها برخوردار هست استفاده نموده و ساختار جدید سازمان را بصورت تعدیل یافته ای اجرا می کند .

ساختاری که توسط دو مدیر عامل سابق و بدون توجه به معایب و اضرارش با بی توجهی به منافع استان ، تمام و کمال در حال اجرا بود و پارس شمالی را از نقشه توسعه استان حذف ، پارس ۲ را ضعیف و مضمحل و پارس یک را نا متجانس می نمود .البته این گفتار قصد ندارد خدمات دو مدیر عامل قبل را نادیده گرفته و یکجانبه نقد نماید ولیکن در همین یک فقره ، ضعف مدیریتی و گوش به فرمان محض بودن موجب از دست رفتن فرصتهای زیادی گردید که این خصیصه و ضعف با توجه به اینکه اسدی مدیری در تراز ملی و مقتدر بشمار می رود ، دیده نمی شود.

به هر حال این روزها شاهد احیای دوباره پارس شمالی و تقویت پارس ۲، برگشت اسکله تمبک به سازمان و در دست گرفتن مدیریت فرودگاه خلیج فارس پس از چند بار دست به دست شدنش با فرودگاههای کشور  هستیم.

اجرای مصرانه و پیگیر طبقه بندی مشاغل ، حذف و تعویق روزکاری اجباری ، سر و سامان دادن به پیمانهای نقلیه، فضای سبز ، خدمات اداری ، رستوران و …تسویه به موقع حساب ها و صورت وضعیت های پیمانکاران تنها گوشه ای از فعالیت های کوتاه مدت مدیریت حاکم بر منطقه می باشد.

بسط و گسترش فعالیت های عام المنفعه و عمل به تعهدات و مسئولیت های اجتماعی و گسترش آن به همه جغرافیای استان، عدم تزریق نیروی غیر بومی چه از جنس کارکنان و چه در سطوح مدیریتی نشان از اعتماد وی به نیروها و مدیریت منطقه می باشد.

نگاهی گذرا به جلسات متعدد و اتاق شیشه ای مدیر عامل فعلی سازمان منطقه ویژه و حضور مستمر و جالب توجه وی در عسلویه باعث شده کمتر مسئولی حتی در سطوح پایین مدیریتی و محلی نیز نتواند با وی ملاقات کند که این رضایت در گفتار و عملکرد تقریبا تمامی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران محلی و ..کاملا مشهود است.

در کنار خلق آرام و ذهن کلان نگر، استفاده از پیمانکاران بومی منطقه و توجه به لزوم توسعه متوازن در سطح منطقه ویژه و نواحی اطراف و حوزه پیرامونی ، موجب گردیده که تمامی مسئولان استانی از تغییر مدیر عامل منطقه ویژه صرفنظر نموده و امکان تحقق تمامی خواسته ها و توقعات استانی و ملی را در وی میسر و در دسترس بیابند.

لذا در شرایط فعلی با توجه به ذائقه حاکم بر مدیریت استان بوشهر، توصیه می شود آرامش حاکم بر سازمان منطقه ویژه پارس بر هم نخورده و از مسیر صحیحی که سازمان در پیش گرفته است منحرف نگردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *