نقش آفرینی فارس در انتصاب مدیر برق بوشهر ادامه می یابد؟

0
5660963.jpg

مرتضی خضری

به جرات می‌توان گفت و نوشت، بیشترین صدمات بر پیکر جامعه، به وسیله عزل و نصب‌های غیرکارشناسی صورت می‌گیرد. گماردن نالایق‌ها بر مسندهای تاثیرگذار برجامعه، جامعه را به سمت و سوی فروپاشی می‌برد. طی سال‌ها انتصاب و جابجایی در ادارات، نهادها و سازمان‌های مختلف، کمتر دیده شده است که تغییرات با تکیه بر توانایی افراد انجام شود و در بیشتر مواقع لابی‌های پشت پرده و روابط خانوادگی، نقش کلیدی دارد. 

️یکی از اداراتی که تخصص در آن حرف اول را می‌زند، شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر است. زمانی که تغییرات در برق جایگاه کارشناسی پیدا می‌کند، برق برقی می‌شود و رضایت مردم جلب می‌شود؛ اما در چند سال گذشته مدیریت ضعیف در برق استان، تولید، انتقال و توزیع را با مشکل روبرو کرده است. 

️مدیرانی از برق منطقه‌ای با هدف‌های خاص در سال‌های اخیر، در بیرون از بدنه شرکت توزیع برق، به این شرکت تحمیل شده‌اند. تحمیل مدیران نابلد، مانع  تبدیل شدن شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر به شرکت برق منطقه‌ای شده است.

️با این مدیران، کماکان انتقال برق در استان بوشهر زیر نظر برق منطقه‌ای فارس می‌ماند. این روند بزرگ‌ترین خسارت را برای برق استان بوشهر دارد. 

️در سال‌های گذشته وقتی مذکوری از قسمت انتقال نیرو بر مسند  مدیریت شرکت توزیع برق استان بوشهر رسید، اولین تیر بر پیکر این شرکت  فرو رفت. عدم توانایی در مدیریت توزیع برق باعث شد مذکوری زودتر از آنچه انتظار می‌رفت، برود. مذکوری رفت اما با یک ذکر و با آمین گفتن نماینده استان، حشمتی مدیر کل شد‌. حشمتی مانند مذکوری ازحوزه انتقال و خارج از بدنه توزیع برق بود و با لابی مدیر کل شد.

حشمتی در این یک‌سال علاوه بر این‌که تلاش‌ها و درخواست‌های مدیران و کارشناسان استان بوشهر جهت استقلال صنعت برق از استان فارس را پیگیری نکرد، اعتبارات لازم برای نجات این شرکت را نیز جذب نکرد.

 عدم توانایی در جذب اعتبار برای توسعه شبکه، نارضایتی مشترکین را به دنبال داشت. متقاضیان برق در شهر و روستا با طرح‌های آماده منتظر اجرا هستند اما عدم اعتبار همه را سرگردان کرده است.

 شهروندان ناامید از اجرای طرح در انتها راضی به صدمات مالی هم می‌شوند اما قانون سد محکمی‌ست در مقابل این شکل داد و ستد. 

چرخه ناقص انتصاب مدیران و استفاده از مدیران انتقال (وابسته به برق منطقه‌ای فارس)، در جایگاه مدیریت شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر ضعف‌های برق را بیشتر کرده است. 

آیا حشمتی هم چشم بر روی واقعیت‌های مدیریتی می‌بندد؟

️ آیا حشمتی به افکار عمومی در زمینه ضعف‌های موجود پاسخگوست؟

️حشمتی در حال رفتن است اما باز هم انتصابات راه کج را دارد. به‌نظر می‌رسد باز هم مهندسین برق در توزیع نادیده گرفته شده‌اند و بالادستی‌ها قصد دارند داستان ورود حشمتی را با کرسی دادن کروبی تکمیل کنند. داستان تلخی که در تابستان عرق همه را در خواهد آورد.

در بعضی از عزل و نصب‌ها تنها دوستی‌ها حاکمند و هیچ نشانی از تخصص نیست.

️آیا در بدنه شرکت توزیع برق که از بزرگترین و تخصصی‌ترین ساختارهای مهندسی استان بوشهر محسوب می‌شود مدیری شایسته انتصاب نیست؟

️و سوال مهم‌تر اینکه چرا باید سکان مدیریت شرکتی با یک میلیون مشترک برق که از مناسبات پیچیده و مراودات مردمی گسترده برخوردار است به مدیرانی بی تجربه از هر حیث واگذار شود؟  

️استاندار و نمایندگان مجلس بیشترین فشار را از ضعف برق متحمل خواهند شد و بنابراین باید در انتصابات برق هوشیار عمل کنند.

️مردم تابستان گذشته و عدم توانایی در تامین برق از سمت تولید و انتقال را فراموش نکرده اند. 

ز مدیران تولید و انتقال برق بخواهید در پست خود بمانند و بحرانی را که در تامین برق بوجود آورده‌اند را رفع کنند./یاران سبز

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *