خیز آرام اما نگران کننده امیکرون در بوشهر


به گزارش پیام بوشهر، عبدالمحمد خواجهئیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، گفت: تاکنون ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونای اُمیکرون در کشور شناسایی شده که ۹ نفرشان مربوط به استان بوشهر است.
به گفته او، از روزهای نخستین شیوع اُمیکرون، کیت تشخیص آن در اختیار استان بوشهر قرار گرفته است.
نخستین بار ششم دی بود که اعلام شد ۲ مورد بیمار مبتلا به اُمیکرون در استان بوشهر شناسایی شدهاند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: سویه اُمیکرون در کشور و استان در حال چرخش است و احتمال دارد با توجه به سرایتپذیری بالای آن، به زودی به گونه غالب تبدیل شود.
خواجهئیان گفت: تاکنون ۸۹ هزار و ۵۸۵ مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدهاند که ۶۸ هزار نفرشان مربوط به امسال و ناشی از موج پنجم کرونا بوده است.
به گفته او، بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در استان بوشهر، مربوط به گروه سنی ۳۰ تا ۴۴ سال بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: روند کاهشی ابتلا به کرونا در استان، از مرداد شروع شده و ادامه دارد اما در برخی از استانهای همجوار شاهد افزایش روند ابتلا به کرونا هستیم که میتواند استان بوشهر را هم تحت تأثیر قرار دهد.
به گفته خواجهئیان، تا دیروز یک میلیون و ۶۲۵ نوبت واکسن کرونا در استان بوشهر تزریق شده است که از این تعداد ۷۸۸ هزار و ۵۵۲ نفر نوبت دوم و ۱۳۲ هزار و ۴۰۵ نفر نوبت سوم واکسن را دریافت کردهاند.
او همچنین گفت: در رعایت دستورالعملهای بهداشتی سهلانگاری میشود در صورتی که نیاز است مردم تا پشت سر گذاشتن این موج شیوهنامههای بهداشتی را رعایت کنند.
کرونای ۴۳ دانشآموز بوشهری از آغاز حضوری شدن مدارس
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از آغاز بازگشایی حضوری مدارس تاکنون ۴۳دانشآموز و هشت نفر از کادر آموزشی این استان به کرونا مبتلا شدهاند.
دکتر سعید کشمیری افزود: از این شمار ۱۲ دانش آموز هر ۲ نوبت واکسن خود را دریافت کرده بودند.

وی بیان کرد: همچنین از این تعداد ۱۳ دانش آموز در مقطع ابتدایی مبتلا به کرونا شده اند که مجوز تزریق واکسن نداشتند.
کشمیری اضافه کرد: پنج دانش آموز نیز یک نوبت واکسن زده و ۱۳ دانش آموز هم واکسن نزده بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همچنین از هشت نفر کادر آموزشی مبتلا شده به کرونا یک نفر واکسن تزریق نکرده و هفت نفر نیز هر ۲ نوبت واکسن خود را دریافت کرده بودند.
به گفته کشمیری از زمان برگزاری کلاسهای درس حضوری ۲۹ کلاس شامل ۱۵ کلاس درس در تنگستان، چهار کلاس در گناوه، در عسلویه، جم و کنگان هر کدام ۲ کلاس، یک کلاس دیر و سه کلاس در دشتستان همچنین ۶ مدرسه نیز شامل ۲ مدرسه در دشتستان، سه مدرسه تنگستان و یک مدرسه درگناوه به علت ابتلا به کرونا تعطیل شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: چگونگی ابتلای این دانش آموزان به کرونا در این استان هنوز مشخص نشده و همه آنها قرنطینه شدند.
وی اضافه کرد: برای کاهش ابتلا، بستری و فوتیهای کرونا همچنان همه افراد باید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی اهتمام ویژه داشته باشند.
براساس گزارش سامانه ماسک متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان بوشهر در وضعیت آبی کم خطر کرونایی قرار دارد.